De marktkapitalisatie van Ethereum stijgt met meer dan 200 procent YTD tot 44,3 miljard dollar

Volgens gegevens van AksjeBloggen.com is de marktkapitalisatie van ‘s werelds op een na grootste cryptomunt, ethereum, met 213 procent YTD gestegen tot 44,3 miljard dollar, een 2,5 keer grotere stijging dan die van de leidende cryptocurrency bitcoin.

 

Na een indrukwekkende prestatie in de eerste twee maanden van 2020, daalde de marktkapitalisatie van ethereum in de tweede week van maart met 58 procent tot 12,7 miljard dollar, zo bleek uit de CoinMarketCap-gegevens. actuele waarde btc is niet constant.

 

De prijs van ‘s werelds op een na grootste cryptomunt stuiterde echter snel terug, met een marktkapitalisatie die herstelde tot 25,1 miljard dollar in het tweede kwartaal van 2020. Statistieken tonen aan dat de stijgende trend zich voortzette in het derde kwartaal van het jaar, met de gecombineerde waarde van alle ethereum-munten met een piek van 53,5 miljard dollar in september, een sprong van 102 procent in drie maanden. Hoewel de afgelopen maand een lichte daling te zien was, waarbij de marktkapitalisatie terugliep tot 44,3 miljard dollar, vertegenwoordigt deze waarde na de crash in maart nog steeds een sprong van 250 procent. goudstaven kopen is duur.

 

 

Als ‘s werelds toonaangevende cryptocurrency was Bitcoin sinds het begin van het jaar getuige van een stijging van 86 procent in marktkapitalisatie. In januari bedroeg de gecombineerde waarde van alle Bitcoins die in de crypto-ruimte circuleerden 130,54 miljard dollar. Na een scherpe daling tot ongeveer 90 miljard dollar in maart, steeg dit cijfer tot 176,2 miljard dollar in juni, een sprong van 95 procent in drie maanden tijd. Statistieken tonen aan dat de marktkapitalisatie van de toonaangevende digitale valuta eind vorige week wereldwijd is gestegen tot $ 245 miljard.

 

XRP, de op twee na grootste cryptocurrency ter wereld, was getuige van een stijging van 32 procent in marktkapitalisatie in 2020, met een stijging van 8,4 miljard dollar in januari tot 11,1 miljard dollar vorige week.

 

Naast een sterke stijging van de marktkapitalisatie, was ethereum ook getuige van een aanzienlijke toename van dagelijkse transacties wereldwijd. In het eerste kwartaal van 2020 bedroeg het gemiddelde aantal dagelijkse ethereum-transacties 537.900, zo bleek uit de BitInfoCharts-gegevens. In de daaropvolgende drie maanden daalde dit cijfer met 14 procent tot 463.100.

 

Aan het einde van het derde kwartaal van 2020 werden er echter dagelijks wereldwijd meer dan een miljoen ethereumtransacties geregistreerd, een stijging van 100 procent sinds het begin van het jaar.