5 tips voor het kiezen van uw zorgpolis, welke vergoedingen kun je zeker niet missen? En waar moet je goed op blijven letten?

Het open inschrijvingsseizoen ligt om de hoek, wat betekent dat u de mogelijkheid heeft om uw ziektekostenverzekering voor 2021 te selecteren of te wijzigen. Maar met verschillende opties om uit te kiezen, wilt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt. Hier zijn vijf tips om te overwegen bij het kiezen van een plan dat kan helpen u te leiden tot een betere gezondheid en kostenbesparingen.
  1. Begrijp uw opties. Als het gaat om het selecteren van een plan, past niet alles in één maat. Of u nu voor de eerste keer een plan selecteert of evalueert hoe goed uw huidige plan aan uw behoeften voldoet, neem de tijd om de voordelen, diensten en kosten van elk plan te begrijpen en te vergelijken, zodat u kunt vinden wat het beste voor u werkt. Heeft u bijvoorbeeld regelmatig een ooglidcorrectie vergoeding nodig in uw  zorgpolis? Bekijk dan in ieder geval de vergoedingen door.
  2. Een goede eerste stap is ervoor te zorgen dat u het taalgebruik van de zorgverzekering begrijpt, zoals premie, eigen risico, muntverzekering en out-of-pocket maximum. Als u een opfrisser nodig heeft, bekijk dan de Health Care ABC’s. En als u de leeftijd van Medicare heeft, zorg er dan voor dat u bekend bent met het verschil tussen Original Medicare en Medicare.

Voordeel als u uw opties afweegt met vergoedingen

Anticipeer op de gezondheidskosten van volgend jaar. Als u in het komende jaar een belangrijke gezondheidsgebeurtenis verwacht, zoals een operatie of de geboorte van een kind, moet u de verschillen tussen de planontwerpen vergelijken, inclusief out-of-pocket maximums. Als je bijvoorbeeld veel gebruik wil maken van een fysiotherapie vergoeding moet je goed kijken naar alle kosten.
https://www.youtube.com/watch?v=_rzIxLSRt-w

Overweeg een plan met het gemak van telegezondheid en virtuele bezoeken.

Als u bezig bent met jongleren van kinderen schema’s, werkverantwoordelijkheden, of gewoon de voorkeur aan te sluiten met een arts van het gemak van uw eigen huis, overweeg dan het kiezen van een plan dat 24 uur per dag, 7 dagen per week virtuele bezoeken omvat. Het is ontworpen om een eenvoudigere, meer betaalbare manier te zijn om met een arts te praten over veelvoorkomende gezondheidskwesties en alles wat u nodig hebt is een smartphone, tablet of computer.
  • Vraag naar wellnessprogramma’s. Veel gezondheidsplannen bieden nu financiële prikkels die u belonen voor het nemen van gezondere acties, zoals het invullen van een gezondheidsonderzoek, lichaamsbeweging of het vermijden van nicotine. Veel Medicare Advantage-plannen bieden ook een fitnessclub en wellnessprogramma’s voor leden zonder extra kosten.
  • Vergeet de speciale voordelen niet. Extra voordelen, zoals een tandarts-, zicht-, gehoor- of kritiek ziektekostenverzekering, zijn vaak dekkingsopties die u en uw gezin kunnen helpen beschermen. Voor de begunstigden van Medicare, kunnen sommigen verbaasd zijn dat Originele Medicare geen geneesmiddelen op recept dekt en de meeste tandheelkundige, visie- en gehoordiensten, maar veel Medicare Advantage-plannen wel.